The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

  >  Arbeidsvoorwaarden

Slide Prettig werken bij Construsoft Kom je bij Construsoft werken, dan bieden we je uiteraard goede arbeidsvoorwaarden. Op deze pagina lees je onder andere over flexibele werktijden en thuiswerken, hoe we je helpen te ontwikkelen met onze HR-cyclus en over de variabele beloning aan het einde van het jaar. Een goede werkplek is prettig, dus op de kantoren van Construsoft heb je een ‘eigen’ werkplek, maar vind je ook verschillende plaatsen om flexibel te werken. De meeste werkplekken hebben twee schermen en inclusief je laptop zou je dus op drie schermen kunnen werken. De bureaustoelen zijn van hoge kwaliteit (en naar wens aan te passen) en we werken veelal aan in hoogte verstelbare bureaus. Zittend of staand werken, je regelt het met een druk op de knop. Je eigen headset kies je zelf uit bij onze ICT-afdeling. Volgens ons is dus alles aanwezig om efficiënt aan het werk te gaan, maar we horen graag als je iets mist! Ja, je leest het goed, jij bepaalt wanneer je werkdag start! We hanteren de zeven-tot-zeven-regel voor een werkdag, dat betekent dat je de acht dagelijkse werkuren kunt verdelen tussen 07:00 uur en 19:00 uur. Handig als je graag wat later op de dag wilt beginnen of andere verplichtingen hebt, zoals kinderen wegbrengen of ophalen. Voor een aantal functies geldt dat bereikbaarheid gegarandeerd moet zijn, dus het afstemmen van je uren gebeurt in overleg met je leidinggevende en collega’s. Zo zorgen we samen voor de meest ideale werkomgeving voor alle collega’s. Jouw werkplek Flexibele werktijden Thuiswerken Je krijgt een laptop van ons om mee te werken en onze bestanden staan beveiligd in de cloud, dus je kunt vanuit huis, onderweg of bij een klant werken. We vinden het belangrijk dat je een goede werkplek hebt, dus als het nodig is richten we je werkplek thuis ook (deels) in. Je kunt rekenen op een goede bureaustoel, een extra scherm en een toetsenbord en muis.

Prettig werken bij Construsoft

Kom je bij Construsoft werken, dan bieden we je uiteraard goede arbeidsvoorwaarden. Op deze pagina lees je onder andere over flexibele werktijden en thuiswerken, hoe we je helpen te ontwikkelen met onze HR-cyclus en de variabele beloning aan het einde van het jaar.

Flexibele werktijden

Ja, je leest het goed, jij bepaalt wanneer je werkdag start! We hanteren de zeven-tot-zeven-regel voor een werkdag, dat betekent dat je de acht dagelijkse werkuren kunt verdelen tussen 07:00 uur en 19:00 uur. Handig als je graag wat later op de dag wilt beginnen of andere verplichtingen hebt, zoals kinderen wegbrengen of ophalen. Voor een aantal functies geldt dat bereikbaarheid gegarandeerd moet zijn, dus het afstemmen van je uren gebeurt in overleg met je leidinggevende en collega’s. Zo zorgen we samen voor de meest ideale werkomgeving voor alle collega’s.

Jouw werkplek

Een goede werkplek is prettig, dus op de kantoren van Construsoft heb je een ‘eigen’ werkplek, maar vind je ook verschillende plaatsen om flexibel te werken. De meeste werkplekken hebben twee schermen en inclusief je laptop zou je dus op drie schermen kunnen werken. De bureaustoelen zijn van hoge kwaliteit (en naar wens aan te passen) en we werken veelal aan in hoogte verstelbare bureaus. Zittend of staand werken, je regelt het met een druk op de knop. Je eigen headset kies je zelf uit bij onze ICT-afdeling. Volgens ons is dus alles aanwezig om efficiënt aan het werk te gaan, maar we horen graag als je iets mist!

Thuiswerken

Je krijgt een laptop van ons om mee te werken en onze bestanden staan beveiligd in de cloud, dus je kunt vanuit huis, onderweg of bij een klant werken. We vinden het belangrijk dat je een goede werkplek hebt, dus als het nodig is richten we je werkplek thuis ook (deels) in. Je kunt rekenen op een goede bureaustoel, een extra scherm en een toetsenbord en muis.

HR-cyclus

Een HR-cyclus is een jaarlijks terugkomende serie van drie persoonlijke gesprekken tussen jou en je leidinggevende die gaan over je werksituatie en je persoonlijke ontwikkeling. Een planningsgesprek aan het begin van het jaar zorgt ervoor dat je duidelijkheid hebt over wat er van jou en je team verwacht wordt. De uitkomst van het gesprek wordt vastgelegd in je eigen persoonlijke jaarplan met doelstellingen. Halverwege het jaar wordt gekeken naar hoe je ervoor staat in een tussentijdse evaluatie en aan het einde van het jaar wordt in een derde gesprek de eindbalans opgemaakt. Door de HR-cyclus zorgen we ervoor dat jij goed in je vel zit in je functie en bij Construsoft, maar ook dat we je helpen met ontwikkelen in de richting die bij je past. Als jij groeit en excelleert, dan doet Construsoft dat ook 😉.

Variabele beloning

Loon naar werken en beloning naar prestatie. Bij Construsoft heerst een gezonde werkcultuur die gebaseerd is op vertrouwen en prestatie. En bij prestatie, hoort een (variabele) beloning. Aan het begin van het jaar worden doestellingen geformuleerd die bijdragen aan het bedrijfs- of teamresultaat, maar ook doelen voor persoonlijke ontwikkeling. Elke gehaalde doelstelling draagt bij aan de variabele beloning die aan het einde van het jaar wordt uitgekeerd. Zo weet je aan het begin van het jaar precies wat er van je verwacht wordt en bepaal je eigenlijk zelf de hoogte van je beloning. We zijn dus transparant, maar dagen je ook graag uit!

Meer dan werken alleen

Naast goede arbeidsvoorwaarden biedt Construsoft je vooral ook gezellige collega's. Er wordt veel georganiseerd, onder andere door de personeelsvereniging. Via de foto's hieronder kun je doorklikken naar meer informatie over onze activiteiten.

Uitjes met collega's

Peroneelsvereniging

Fitnessruimte op kantoor

ConstruFit

Gezellig samenzijn in de kantine

Traktaties

Samen in de sneeuw

Skitrip

Internationale reis met collega's

Bootcamp