The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

  >  Over Construsoft

Slide Kom jij ons versterken? Wat leuk dat je bij ons wilt komen werken! Op deze pagina vertellen we graag kort wat meer over wie we zijn en wat we doen. Een snelle eerste indruk krijg je al door even te scrollen, want op alle foto's van deze website zie je echte collega's. En wie weet zien we binnenkort ook een foto van jou hier?

Bij Construsoft bieden we een professionele werkomgeving, maar gaan we informeel met elkaar om. We bieden je alle zaken die je verwacht, zoals leuke collega's waar je op terug kunt vallen met al je vragen, een laptop, een goed salaris en prima secundaire voorwaarden, waaronder flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis te werken en een variabele beloning aan het einde van het jaar.

Daarnaast bieden we ook een aantal zaken die je misschien niet direct verwacht, zoals gratis fitnessen, skiën met collega’s en een actieve PV. En wat te denken van jezelf verder ontwikkelen via de Construsoft Academy? Groeikansen genoeg, dus jij bepaalt je eigen succes!
a

Kom jij ons versterken?

Wat leuk dat je bij ons wilt komen werken! Op deze pagina vertellen we graag kort wat meer over wie we zijn en wat we doen. Een snelle eerste indruk krijg je al door even te scrollen, want op alle foto’s van deze website zie je echte collega’s. En wie weet zien we binnenkort ook een foto van jou hier?

Bij Construsoft bieden we een professionele werkomgeving, maar gaan we informeel met elkaar om. We bieden je alle zaken die je verwacht, zoals leuke collega’s waar je op terug kunt vallen met al je vragen, een laptop, een goed salaris en prima secundaire voorwaarden, waaronder flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis te werken en een variabele beloning aan het einde van het jaar.

Daarnaast bieden we ook een aantal zaken die je misschien niet direct verwacht, zoals gratis fitnessen, skiën met collega’s en een actieve PV. En wat te denken van jezelf verder ontwikkelen via de Construsoft Academy? Groeikansen genoeg, dus jij bepaalt je eigen succes!

Wat doet Construsoft?

Bij Construsoft geloven we dat we de bouw samen kunnen verduurzamen. We adviseren, ontzorgen en begeleiden bouwprofessionals op het gebied van digitalisering en automatisering.

We ondersteunen bouwbedrijven door geavanceerde software te ontwikkelen en leveren, uitgebreide support te bieden en onze kennis te delen. Hierbij openen we deuren naar een gedigitaliseerde bouwwereld met gestroomlijnde ontwerp- en bouwprocessen, optimale communicatie en samenwerking. Zo maken we samen met onze partners en klanten de grootste ambities van mensen en bedrijven waar.

Onze kernwaarden

Ambitieus

We doorbreken graag grenzen

Service

Alles draait om onze klanten

Betrouwbaar

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Innovatief

We zien en benutten nieuwe mogelijkheden

Kwaliteit

We leveren bewezen oplossingen

Kennis

We kennen het belang van correcte data en modellen

Construsoft Benelux

Construsoft is opgericht in Nederland en is in 25 jaar uitgegroeid tot een internationale speler met meerdere kantoren in Europa en Zuid-Amerika. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zevenaar en in Nederland is er een tweede kantoor in Delft. Voor diverse collega’s geldt dat zij ook regelmatig werken vanuit huis.

De verbondenheid tussen collega’s is groot en meerdere keren per jaar komen alle collega’s uit de Benelux samen op het hoofdkantoor voor het delen van kennis of voor personeelsbijeenkomsten of -uitjes.