The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

  >  Waarom Construsoft?

Personeelsvereniging

Uitjes met collega's

Bij Construsoft hebben we een eigen personeelsvereniging (PV) waar alle collega’s uit de Benelux lid van zijn. De PV zorgt voor veel gezelligheid en onderlinge verbondenheid door diverse uitjes te organiseren. De afgelopen jaren zijn we onder meer gaan karten, midgetgolfen, lasergamen, pubquizzen, Solex- en TukTuk-rijden, bowlen en zijn er diverse escape rooms opgelost. Als het kan sluiten ook de partners of familie van de collega’s aan, dat is wel zo gezellig. En uiteraard is een barbecue of diner en een borrel inbegrepen om het uitje compleet te maken.

Naast diverse leuke uitjes zorgt de PV ook altijd voor kleine verrassingen tijdens het werk. Zo weten bijvoorbeeld Sinterklaas en de Paashaas ons kantoor steevast te vinden en is een verfrissend ijsje in de zomer een fijne verkoeling. Vlak voor de bouwvakvakantie helpen we de lokale middenstand door gezamenlijk met alle collega’s de plaatselijke snackbar te bezoeken. En de rekening? Juist, die gaat naar de PV.

ConstruFit

We komen graag fit en energiek voor de dag en daarom is op ons hoofdkantoor in Zevenaar een fitnessruimte ingericht waar alle medewerkers gebruik van kunnen maken. De ruimte heeft de naam ConstruFit meegekregen en biedt van cardio- tot krachttraining voldoende uitdaging voor beginners en fanatiekelingen. En vanwege de flexibele werktijden kan je zelf bepalen of je voor, tijdens of na het werk gaat sporten.

ConstruFit

We komen graag fit en energiek voor de dag en daarom is op ons hoofdkantoor in Zevenaar een fitnessruimte ingericht waar alle medewerkers gebruik van kunnen maken. De ruimte heeft de naam ConstruFit meegekregen en biedt van cardio- tot krachttraining voldoende uitdaging voor beginners en fanatiekelingen. En vanwege de flexibele werktijden kan je zelf bepalen of je voor, tijdens of na het werk gaat sporten.

Slide Ski-weekend De enige keer dat het met Construsoft bergafwaarts gaat is tijdens de jaarlijkse ski-trip. Op ski’s en snowboards testen we de verse sneeuw op de pistes van Oostenrijk. Met groepjes van beginners tot ervaren pisteglijders is het een gezellige week uit met collega’s in de sneeuw. Sta je liever niet op de latten? Geniet dan samen al wandelend van de prachtige natuur en omliggende dorpjes of lees een goed boek bij het chalet. Zo is er voor ieder wat wils. En na het skiën? Precies, après-skiën! Jetzt geht's los!

Ski-weekend

De enige keer dat het met Construsoft bergafwaarts gaat is tijdens de jaarlijkse ski-trip. Op ski’s en snowboards testen we de verse sneeuw op de pistes van Oostenrijk. Met groepjes van beginners tot ervaren pisteglijders is het een gezellige week uit met collega’s in de sneeuw. Sta je liever niet op de latten? Geniet dan samen al wandelend van de prachtige natuur en omliggende dorpjes of lees een goed boek bij het chalet. Zo is er voor ieder wat wils. En na het skiën? Precies, après-skiën!

Trakteren

Onderling met de collega’s grijpen we graag zoveel mogelijk gelegenheden aan om te trakteren. Dat is uiteraard geen verplichting, we vinden het gewoon leuk. Een verjaardag, diploma, geboorte of weddenschap leidt vaak tot een lekkere versnapering.

We nemen je graag mee in deze traditie, waarbij een nieuwe baan bij Construsoft natuurlijk een eerste mooie gelegenheid is om te trakteren .

Kantine en koffiecorners

Op deze website lees je veel over wat we te bieden hebben, maar daar mogen zeker onze kantine en de verschillende koffiecorners niet in ontbreken! De kantine is een centrale ontmoetingsplaats waar we samenkomen om te ontspannen voor, tijdens of na werk. Een potje darten, een blad lezen of samen lunchen met collega’s. Maar vergeet de o-zo-belangrijke koffiecorners niet! Juist door die korte praatjes bij het automaat – die overigens ook in veel andere drankjes kan voorzien – hoor je dingen die spelen op een andere afdeling, of juist wat iemand in het weekend heeft gedaan. En dat schept een band, zul je zien.

Internationale Bootcamp

Elke twee jaar gaan we met alle collega’s van over de hele wereld ergens op bezoek om kennis te delen, samen te werken en elkaar beter te leren kennen. Vast onderdeel op het programma: varen! Het heet niet voor niets een ‘boot’camp . Daarnaast worden sessies waarin we kennis met elkaar delen afgewisseld met leuke, informele activiteiten voor de internationale teambuilding.

Tijdens de bootcamp zijn we onder meer al in Como, Helsinki, Stockholm, Rotterdam, Praag en Barcelona geweest. Een van de Bootcamps was in Nederland, waarbij we zijn gaan varen in Sneek. Van deze trip zie je hiernaast een sfeerimpressie.

Arbeidsvoorwaarden

Naast alle leuke activiteiten hierboven biedt Construsoft je uiteraard ook goede abeidsvoorwaarden.

Pensioenregeling

Construsoft biedt een pensioenregeling via gerenommeerde partijen, dus jouw oude dag is goed voorzien.

Flexibele werktijden

Dankzij flexibele werktijden kun je de acht dagelijkse werkuren zelf verdelen tussen 07:00 uur en 19:00 uur.

Thuiswerken

Een deel van de week thuiswerken is mogelijk, je krijgt een laptop en je thuiswerkplek wordt tevens deels ingericht.

Variabele beloning

Aan het begin van het jaar worden doelstellingen geformuleerd en elk behaald doel draagt bij aan jouw variabele beloning.

Ingerichte werkplek

Jouw werkplek op kantoor wordt ingericht met o.a. een laptop, twee schermen en een in hoogte verstelbaar bureau.

HR-cyclus

Een HR-cyclus is een jaarlijkse serie gesprekken met je leidinggevende over je werksituatie en persoonlijke ontwikkeling.