The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Image Alt
  >  Medewerker aan het woord   >  Een maandje bij Construsoft

Een maandje bij Construsoft

Hi! Mijn naam is Dwayne Rufai en ik werk nu al een kort maandje bij Construsoft in Zevenaar. Ik ben aangenomen als de eerste ‘video content marketeer’ en heb ondertussen al wat leuke video’s kunnen maken. Daarnaast heb ik het merendeel van mijn collega’s ondanks corona toch persoonlijk op kantoor kunnen ontmoeten en leren kennen. In de eerste weken dat ik hier kwam werken werd ik grondig (en ook wel met een tintje informaliteit) geïnformeerd over de gang van zaken binnen Construsoft. Denk aan de structuur binnen verschillende afdelingen, bedrijfsdoelen, de producten die Construsoft aanbiedt en aan wie! Dit laatste was voor mij vooral belangrijk, aangezien ik straks klanten effectief moet kunnen aanspreken met mijn video’s. Dit kan wel eens pittig zijn, maar ik denk dat ik mede door de open houding van mijn collega’s al best ver kan komen.  

Ruimte voor creativiteit

Wat ik tot nu toe erg fijn vind aan mijn werk bij Construsoft is dat ik grotendeels zelf invulling mag geven aan mijn planning. Natuurlijk had ik wel iets van een voorgeschreven inwerkplan, maar ik kon dit met gemak bespreken met mijn leidinggevende, Jos Obbink. De communicatie met hem verloopt altijd prima. We vinden het leuk om onze creativiteit los te laten gaan door allerlei ideeën op te doen voor online content, waaronder video en animatie. Persoonlijk vind ik dat super fijn, aangezien ik dan rekening kan houden met meerdere perspectieven om herkenbare content te maken! 

Groot pluspunt: flexibel werken

Flexibiliteit is een groot voordeel van werken bij Construsoft. Er wordt in principe elke dag gewoon 8 uur gewerkt, maar je mag zelf redelijkerwijs bepalen wanneer je begint en stopt. Thuiswerken sluit zich daar bij aan. Wat ik hierbij fijn vind, is dat ik vanuit Construsoft apparatuur kan aanvragen om mijn eigen werkplek in te richten! Zo kon ik extra beeldschermen, een stoel en andere randapparatuur gemakkelijk bij de ICT afdeling aanvragen.  

Er zijn nog talloze andere dingetjes die het werken bij Construsoft leuk maken. Om dit stuk niet té lang te maken, houd ik het even hier bij. Kijk zelf gerust even op de website van Construsoft om alvast kennis te maken met het bedrijf. Daarnaast kun je altijd mailen of bellen voor vragen. Nou, ik ga weer aan het werk. Wellicht tot snel!

Dwayne Rufai
Video Content Marketeer