The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Image Alt
  >  Activiteiten   >  Wat kun je verwachten van een teamuitje bij Construsoft? 

Wat kun je verwachten van een teamuitje bij Construsoft? 

Elk team binnen Construsoft krijgt de mogelijkheid om een of twee teamactiviteiten per jaar te organiseren. Natuurlijk mag het op eigen initiatief vaker 😉. Eén van de teamleden pakt de organisatie van het uitje op. 

Teambuilding tijdens het koken

Afdeling Sales trapte 2024 af met een teamuitje dat de smaakpapillen op scherp zette: een kookworkshop bij Kookstudio Mobiele Eetheid in Zevenaar. Een perfecte mix van lekker eten, activiteit en teambuilding om het nieuwe jaar met goede energie te starten.

Aan de slag!

Collega’s vormden groepen en trokken hun schorten strak. Iedereen ging vervolgens met een flinke dosis enthousiasme aan de slag. Klaar om de handen uit de mouwen te steken! De collega’s gingen samen op een culinaire wereldreis. Elke gang was geïnspireerd op een ander land. Het koken van een onbekend wereldgerecht zorgde bij iedereen voor een leuke uitdaging. 

Elke groep kreeg de verantwoordelijkheid voor een specifieke gang en had de taak om de maaltijden voor te bereiden. Met een stappenplan voor elke gang en de vrijheid om de keukenkastjes leeg te plunderen, werd het teamwork gestimuleerd. Koken was nog nooit zo easy, bijna zo makkelijk als het sluiten van een deal.

Aan tafel

Na het harde werk in de keuken was het tijd voor de grande finale aan tafel. Collega’s serveerden de gerechten uit en vertelden hoe hun culinaire meesterwerken tot stand zijn gekomen. Dit was natuurlijk een fluitje van een cent voor de sales professionals 😉. Alle gerechten waren héérlijk! Iedereen bleek een ware keukenprins of -prinses.

 

Geslaagde avond

Het samenspel van koken, teamwork en gezelligheid creëerde een gezellige avond en daarbij een geslaagde activiteit voor het team. Een goed begin van het nieuwe jaar voor team Sales, dat nu met een gevulde maag en een versterkte teamgeest weer vol energie aan de slag gaat.

Welke teambuilding activiteiten organiseren we nog meer? 

Voor jouw werkplezier is het belangrijk dat je deel uitmaakt van een hecht team, waarbij je samenwerkt naar hetzelfde doel. Via verschillende teambuilding activiteiten proberen we de onderlinge band tussen collega’s daarom te versterken. Een jaarlijks teamuitje met directe collega’s, zoals bij afdeling Sales, maakt hier natuurlijk onderdeel van uit. Daarnaast organiseren we elke maand een lunchbijeenkomst op het kantoor in Zevenaar, is er elke zomer een BBQ en organiseert de personeelsvereniging elk jaar een personeelsactiviteit. Natuurlijk moedigen we initiatieven van collega’s voor een extra activiteit alleen maar toe.

Ben je na het lezen van dit blog over teamuitjes enthousiast geworden over team Sales? Of ligt jouw voorkeur bij Administratie of Support? Kijk eens naar onze vacatures en wie weet organiseer jij het volgende teamuitje.