The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

Image Alt
  >  Activiteiten   >  Als stagiair mee met de jaarlijkse Construsoft Skitrip

Als stagiair mee met de jaarlijkse Construsoft Skitrip

Bij Construsoft houden we van uitdagingen en gezelligheid, zowel op het werk als in onze vrije tijd. Daarom zijn er regelmatig leuke activiteiten voor de medewerkers, zoals karten, midgetgolfen, pub quizzen en Solex-rijden. Op deze manier leer je je collega’s beter (of zelfs heel goed 😉) kennen. Stagiair Rian Roelofs viel met zijn neus in de boter: hij was net begonnen bij Construsoft toen hij de vraag kreeg of hij zin had om mee te gaan met het jaarlijkse skitrip. Zijn antwoord: “Natuurlijk!”

Skiën, wandelen, lezen: alles mag
Ieder jaar gaat een grote groep collega’s in maart naar één van de vele skigebieden in Oostenrijk om daar de pistes onveilig te maken. De groep is heel divers: van mensen die nog nooit op de ski’s hebben gestaan tot (énorm) ervaren skiërs. Ook zijn er collega’s bij die de wandelschoenen aantrekken en de hoogtemeters te voet afleggen. Geniet je liever van een goed boek in de zon op het terras? Dat mag natuurlijk ook. Het is juist mooi om te zien hoe iedereen zijn eigen manier heeft om te genieten van de wintersport. Van adrenaline tot ontspanning. En het mooie is: aan het einde van de dag komt iedereen elkaar weer tegen. Waar? Bij de après-ski om mee te zingen met de schlagers: ‘Auffe aufn Berg und oba mit de Ski…!’

Unieke kans om collega’s te leren kennen
Rian is 3e jaars student Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen vertelt hoe hij met zijn neus in de boter viel. “Ik ben eind januari begonnen bij Construsoft en werd meteen warm ontvangen. In de eerste week hoorde ik al van de jaarlijkse Construsoft Skitrip en werd ik gevraagd of ik mee zou willen. Dit leek mij een unieke kans om mijn collega’s beter te leren kennen én om te leren skiën 😊 Ik hou wel van uitdaging, dus ik kon deze kans niet laten lopen (of voorbij laten skiën, het is maar net hoe je het bekijkt).”

“Wat is dit leúk om te doen met collega’s”

En zo vertrok het sportieve gezelschap van zeventien collega’s naar het mooie Oostenrijk, op naar het winterwonderlandschap van het pittoreske dorpje Ladis. Met zijn allen in een chalet om volop meters te gaan maken op de pistes van skigebied Serfaus – Fiss – Ladis. Rian: “Het waren een paar leuke dagen waarin ik heb leren skiën en waaraan ik mooie herinneringen heb overgehouden. Op de terugweg baalde ik al dat ik er volgend jaar niet weer bij kan zijn. Want wat is dit leuk om jaarlijks met je collega’s te doen!” Al deze leuke momenten zijn natuurlijk vastgelegd en terug te zien in de aftermovie.

Ook stage lopen bij Construsoft?

Lijkt het je leuk om stage te lopen of af te studeren bij Construsoft, leverancier en ontwikkelaar van software voor de bouw in meer dan 35 landen? Hier lees je er alles over. Wie weet sta jij volgend jaar met ons op de latten!

Rian Roelofs 

Stagiair Marketingafdeling (februari – juni 2024) 
Student Commerciële Economie, Hogeschool Arnhem Nijmegen